laupäev, 14. jaanuar 2017

Sõbrapäeva ettevalmistused

Sõbrapäev ei ole enam ukse taga  - tuleb alustada ettevalmistustega. Plaanin sel aastal sõpru meeles pidada enda tehtud ehetega (seda muidugi sõbrannade puhul). Eile meisterdasin valmis ühe käevõru, kaks paari kõrvarõngaid ning ühe kaelaehte. Aga nii palju on veel teha, ühele isikule valmib kindlasti heegeldatud link. 

KangaDzunglist ostsin ehete valmistamiseks erinevaid ripatseid jne. Sel kuul on kogu kaup -50%, kellele see ei meeldiks? Tegelikult oli ka detsembris kogu kaup -50%, väidetavalt viimast kuud. Ega pole mõtet vist ahneks minna, ehk veebruaris saab ka soodsalt ehteid valmistada?
Kinkekotte see aasta ei kasuta, tekkis uus ning huvitav idee, kuidas kingisaajal on hea säilitada ehteid ning kuidas ka "kinkepakendid" eristuks tavapärasest. Alles olid jõulud, kinkekottides on juba "siiber". Sõbrapäeval teen avalikuks selle vahva idee (vähemalt minu arvates on ülimalt vinge mõte), kuidas sel aastal pakendan kingitusi. Samuti selles postituses hetkel ei lisa veel ehetest pilte, teen neid veel juurde, siis võib ühe pildi juba postitada.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar