Mäletate uudist, et R-Kiosk hakkas müüma banaane ühe kaupa pakendatud (st kiletatud) kujul? Vastukaja oli negatiivne - banaanid riknevad kiiresti, kuid varustaja ütles, et hetkel on see parim viis transportimiseks. Nüüd aga hakkasin mõtlema, miks tšillikaunu vaja kiletada - need lähevad ju hallitama?
Külastasin täna Sepa keskuse Rimi, plaan oli otsa tšillit, salatit, paprikat, kirsstomatit, sibulat, rosmariini jne. Tšillini jõudsin esimesena - ohoo.. soodukas, läks hästi - oli esimene mõte. Järgmisena vaatasin, et kile oli veepiiskadega kaetud ning tšillikaunad hallitavad!
Miks minuga alati juhtub, et just see toiduaine, mis on põhiline komponent roa valmistamisel, on kaupluses otsas või riknenud? Ja nii jäigi mul tänane õhtusöök tegemata, tuli leppida kanapastaga.
Miks hallitanud kaupa lettidelt ära ei koristata?
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar