esmaspäev, 6. veebruar 2017

Mädanevad köögiviljad kauplustes - korjake need palun ära!

Miks just minul on alati probleeme kauplustega? Läksin eile Maximasse, eesmärgiga osta köögivilju, et teha üks toorsalat Felixi klassikalise salatikastmega. Jõudes hiinakapsani märkasin, et kõik näevad nii kohutavad välja, et ei kutsu mitte kuidagi ostma. Miks selliseid tooteid lettidelt ära ei võeta? Kõige põnevam oli asja juures see, et klienditeenindaja tegeles kõrval tomatitega, tõstis need ühte kasti, kuid siis kadus... Eeldasin, et ta tuleb tagasi hiinakapsaid ära koristama, aga ei...
Maxima hiinakapsad
Liikusin järgmisesse poodi, Konsumi, seal olid aga hiinakapsad nii väikesed, et sain kohe aru... Kohe, kui kapsas koledaks läheb, võetakse pealmised lehed ära ja pakitakse uuesti kokku. Siiski lootsin, et kapsas on korralik. 
Konsumi mädanev hiinakapsas
Alustasin hakkimist, lõikasin hiinakapsa keskelt pooleks - keskelt mädanes. Ja see pole mul esimest korda. Ligi 4 aastat tagasi juhtus samasugune olukord Rakvere Säästumarketis ning läksin nii närvi, et viisin selle poodi tagasi. Poes vaadati ostutšekki ning kaaluti kapsas üle - said kinnituse, et tegemist nende kapsaga. Mulle pakuti uut hiinakapsast, kuid ma käskisin neil selle keskelt läbi lõigata enne ostu. Sedasi lõigati ligi 10 kapsast pooleks, enne kui sain uue hiinakapsa.
Kauaoodatud salat (hiinakapsa mädaneva osa lõikasin ära, kuna kõht oli tühi ja käisin lausa kaks poodi läbi, et lõpuks hiinakapsast saada)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar